Hunt: Showdown - Kaikki piirteet selitettynä ja tasoitettuna (2024)

Hunt: Showdown - Kaikki piirteet selitettynä ja tasoitettuna (1)

  • Otsikko: Hunt: Showdown
  • Release Date: Elokuu 27, 2019
  • Kehittäjä: Crytek
  • Kustantaja: Crytek

Tämän oppaan tarkoituksena on tutkia erilaisten ominaisuuksien monimutkaisuutta, jotka saattavat vaikuttaa monimutkaisemmalta kuin aluksi näyttävät. Se kattaa näiden ominaisuuksien käytön siinä järjestyksessä, jossa ne tyypillisesti hankin.

esittely

Kaikilla eduilla on arvoa, eikä mikään niistä ole luonnostaan ​​haitallinen. Tämän oppaan tarkoituksena on syventää tiettyjen etujen vivahteita, joita ihmiset eivät ehkä täysin ymmärrä. Olen järjestänyt sisällön siinä järjestyksessä, jossa nämä edut yleensä valitsen, osittain yksinkertaistaakseni kirjoitusprosessia ja ehkä houkutellakseni sinua lukemaan lisää. Selvä!

Voit vapaasti ilmoittaa minulle kaikista piirteisiin liittyvistä tiedoista, jotka olen ehkä jättänyt pois tai joista en ole tietoinen.

Välttämätön paremman pelikokemuksen saavuttamiseksi

Nämä kaksi etua ovat johdonmukaisesti ensimmäisiä, jotka hankin, paitsi harvoissa tapauksissa, jolloin olen keskittynyt erittäin erikoistuneeseen tehtävään, kuten viikoittaisten haasteiden suorittamiseen.

Lightfootia voidaan epäilemättä pitää pelin tehokkaimpana lisänä. Tässä pelissä äänellä on ratkaiseva rooli, ja Lightfoot tarjoaa sinulle lukuisia työkaluja luomasi äänen minimoimiseksi. Se muistuttaa neljän edun yhdistämistä yhdeksi: voit holvata hiljaa, laskeutua ilman melua, kiivetä tikkaita äänettömästi ja ennen kaikkea laskeutua hyppyistä vähäisellä äänellä.

Hyppäämisen hiljainen laskeutumiskyky mahdollistaa erottuvan liiketekniikan. Hyppäämällä, aloittamalla pikajuoksun ja lopettamalla pikajuoksun juuri ennen laskeutumista voit liikkua lähes ilman äänimerkkejä säilyttäen samalla sprinttitason nopeuden hypyn aikana. Hyppäämisen nopeuttaminen saattaa aiheuttaa vaimeaa murinaa, mutta tarkalla ajoituksella voit olla poikkeuksellisen hiljainen. Muut havaitsevat pehmeän "painauksen", kun kosketat maata, äänen, jota on vaikea jäljittää ja josta on lähes mahdotonta päätellä seinien läpi tapahtuvaa laukausta.

Tämä hyppypohjainen liike voidaan yhdistää joko kyyristyyn tai tavalliseen kävelyyn, vaikka molemmat liikkeet aiheuttavat melua. Kävely helpottaa nopeaa liikettä, mutta askeleet ovat usein kuultavissa. Kyykkykävely sen sijaan on haastavaa havaita, mutta siitä puuttuu nopeus.

Tekoäly (AI) pyrkii reagoimaan luomasi äänen voimakkuuden perusteella. Lightfoot-hyppelytekniikan käyttäminen johtaa siihen, että tekoäly varoittaa huomattavasti lyhyemmältä etäisyydeltä kuin sprintissä. Lisäksi se estää vahingossa tapahtuvan tekoälyn kiihtymisen hyppäämisen yhteydessä.

Kiteskin erottuu yhdeksi mahtavimmista saatavilla olevista eduista, ja se vaatii vain yhden päivityspisteen. Ensi silmäyksellä aloitteleva pelaaja ei ehkä täysin ymmärrä putoamisvaurioiden vähentämisen arvoa. Vähennys on kuitenkin huomattava, ja on monia skenaarioita, joissa tämä etu osoittautuu korvaamattomaksi. Se mahdollistaa nopean liikkeen sekä taistelussa että ulos, mikä helpottaa odottamattomia lähestymistapoja.

Toisen kerroksen ikkunoista hyppääminen johtaa minimaalisiin vaurioihin tai ei ollenkaan. Korkeilta tikkailta laskeutuminen aiheuttaa tyypillisesti vain vähäistä terveydentilaa. Edun avulla voit nopeasti vetäytyä epäedullisesta asennosta jopa loukkaantuneena, kun taas ilman sitä saatat todennäköisesti kohtaa onnettoman lopun. Tämä ominaisuus antaa sinulle myös mahdollisuuden saada viholliset nopeasti kiinni epäsuotuisissa paikoissa. Voit suorittaa hyökkäyksiä epätavallisista kulmista, ja saatat jopa uskaltaa ampua ilmassa, varsinkin jos onni on puolellasi tai käytät haulikkoa.

Korkea prioriteetti

Näillä eduilla on yleinen vetovoima, ja ne valitaan yleisesti Lightfoot & Kiteskin -sarjan jälkeen.

Vigor palvelee kahta ensisijaista tarkoitusta: mahdollistaa lähes äärettömän paranemisen ja tarjoaa huomattavan kestävyyden uudistumisen. Nämä edut ovat edullisia sekä pelaaja vastaan ​​ympäristö (PvE) että pelaaja vastaan ​​pelaaja (PvP) -skenaarioissa. Nopea kestävyyden palautuminen osoittautuu korvaamattomaksi perinteisissä lähitaistelupohjaisissa pomojen kaatouksissa, kun taas terveyden toipuminen on hyödyllistä PvE-luiskahduksissa tai passiivisissa PvP-kohtaamisissa. Kun vastustajat omaksuvat passiivisen lähestymistavan ja aika on puolellasi, voit etsiä suojaa ja aktivoida Vigorin korjaamaan ei-kuolemaan johtaneita haavoja, jotka eivät vaadi muuta kuin aikaa. Vaikka paraneminen ilman Vigoria on mahdollista, se on huomattavan hidasta lukuun ottamatta poikkeuksellisen rauhallisia tilanteita.

Yleinen strategia sisältää aluksi kaksi elinvoimaa sisältävää laukausta ja lopulta yhden vaihtamisen regen-suihkuksi Vigorin hankittuaan.

Assailant, joka maksaa vain yhden pisteen, on erinomainen etu. Sen tehokkuus riippuu latauksestasi, ja valitsen henkilökohtaisesti veitsien heittämisen lähitaisteluaseen päälle, joten se on ihanteellinen valinta minulle.

Yhdessä heittokirveiden kanssa se antaa raskaan hyökkäyksen murtautua vihollisryhmien läpi samalla tavalla kuin raskas veitsi. Kun yhdistät tämän nivelveitsen kanssa, voit käyttää molempien maailmojen etuja.

Heittoveitsillä se tehostaa lähitaisteluhyökkäyksiä tehden niistä yhtä tehokkaita kuin veitsi. Kun otetaan huomioon veitsen tehottomuus kestävyyden käytössä, se ei yleensä ole optimaalinen lähitaisteluaseena. Sen sijaan on usein kannattavampaa heittää veistä ja hakea se tavanomaiseen tapaan puolivälissä. Tietyissä PvP-tilanteissa voi kuitenkin olla vähän aikaa lyhyeen heittoon tai vihollisen käsivarteen osumisen riski voi olla liian suuri. Tällaisissa tapauksissa tavanomainen lähitaisteluvaihtoehto hätätilanteissa osoittautuu edulliseksi.

Necromancerin apuohjelma on tilanteesta riippuvainen, mutta erittäin arvokas soveltuvin osin. Neljän pisteen hinnasta huolimatta se on kannattava investointi. Jos joukkuetoverisi menehtyy epäsuotuisaan paikkaan ja viholliset pysyvät passiivisina, lyhyt piilottelujakso heihin keskittyessä voi johtaa heidän elpymiseensa. Välitöntä elpymistä odotetaan ja se voi johtaa lisähaitoihin, kun taas pieni viive osoittautuu usein tehokkaaksi. Necromanceria voidaan käyttää myös liikkeessä. Voit esimerkiksi käynnistää suurimman osan herätysprosessista ja juuri ennen sen valmistumista ryntää eteenpäin ja hypätä joukkuetoverisi eteen siepatakseen häntä kohti suunnattuja luoteja. Tämä on epäilemättä riskialtista, mutta voi tuottaa menestystä.

Muista, että Necromancer tuottaa melua herätyksen aikana, joukkuetoverisi haukkoa hengitystä herättäessään tavalliseen tapaan. Kun elvytät joukkuetoverisi vihollisen tai ansojen edessä ilman asianmukaisia ​​vaikutuksia, se voi johtaa niiden välittömään eliminoitumiseen, ja elvyttäminen aiheuttaa sinulle vammoja. Vahinko on vain 25, ja ne voidaan korjata regen-shotilla + Vigorilla tai yhdellä lääkepakkauksen käytöllä tai yksinkertaisesti odottamalla, jos huomattava terveyspala jää jäljelle.

Lääkäri on välttämätön nopeuttamaan lääkepakkausten hidasta paranemista. Ei ole juurikaan lisättävää, paitsi että elinvoimaisuudet voivat osittain kompensoida tämän edun puuttumista.

Asekohtainen (tärkeää)

Näillä piirteillä on rajallinen käyttökelpoisuus tai heikentynyt tehokkuus ilman erityistä asetta. Sopivalla aseella varustettuna niiden merkitys kuitenkin kilpailee High Priority -ominaisuuksien kanssa.

Whispersmith vähentää merkittävästi laitteiden kytkentäkohinaa, mikä on yleisesti hyödyllinen ominaisuus. Testaukseni perusteella vertaan sitä pommisuihkuun räätälöityyn etuun, koska pommien varustaminen ilman tätä ominaisuutta tuottaa 14 desibeliä enemmän ääntä kuin tornadosireeni. Voimakkaan lähiaseen, kuten pommin keihään, käytön paljastaminen viholliselle on erittäin harkitsematonta.

Bolt Thrower kaksinkertaistaa varsijousen latausnopeuden – merkittävä lisäys kohtuulliseen hintaan.

Vain 4 pisteessä Levering muuttaa Terminuksen nopeasti ampuvaksi juggernautiksi. Winfieldistä tulee lähietäisyyden konekivääriä, mutta ne säilyttävät pään pomppauspotentiaalin rautaisten tähtäinten avulla. Hanatulituksen käyttäminen jatkuvan tulipalon sijaan parantaa ei-terminus-vivun tarkkuutta, erityisesti paikallaan ollessa.

Centennial on poikkeus, jossa vipuvaikutus ei ole erityisen tehokasta. Vaikka se on edelleen hyödyllinen pomovaurioille, sen PvP-tehokkuus on epäjohdonmukainen. Sen palonopeus on heikko, ja tarkkuus on vakavasti puutteellinen.

Iron Repeater, Iron Sharpshooter, Iron Devastator, Deadeye Scopesmith, Marksman Scopesmith ja Sniper Scopesmith ovat identtisiä etuja. Ne vahvistavat tulinopeutta ja parantavat tähtäyksen helppoutta. Parannuksen laajuus vaihtelee asekohtaisesti, vähäisestä merkittävään, mutta investointi on vain 2 pistettä. On tärkeää huomata, että tähtäinten kohdistaminen alaspäin (ADS) ei ole välttämätöntä haulikoissa (ja voi jopa olla haitallista), ellei etanoita käytetä.

Keskipitkä prioriteetti

Voisin harkita näiden ominaisuuksien valitsemista, kun olen hankkinut useimmat, ellei kaikki, edellä mainituista eduista.

Lääkärin sijoitukseen vaikuttaa sen korkeampi hinta. Tämä ominaisuus kaksinkertaistaa lääkepakkauksen tehokkuuden ja kaksinkertaistaa sekä paranemisnopeuden että käytettävissä olevan paranemismäärän. Yhdessä lääkärin kanssa se antaa nopean ja runsaan paranemiskyvyn. Molempien ominaisuuksien puuttuminen voi kuitenkin rajoittaa medkitin käyttöä taistelussa parantamiseen.

Quartermaster mahdollistaa keskikokoisen rakoaseen korvaamisen pienellä rakoaseella, mikä saattaa lisätä latausten monimuotoisuutta. Vaikka pienet kolikkoaseet, kuten Pax, Scottfield Spitfire, Uppercut, LeMat, Hand Crossbow ja New Army/Officer ovat jo vakavia valintoja, Quartermaster avaa väyliä valintoihin, kuten haulikkoihin, Mosin Obrez, Uppermat tai Bow.

Frontiersman tarjoaa +1 kapasiteetin lisäyksen kaikille työkaluille. Sen arvo on huomattava jopa pelkästään lisälääkesarjan vuoksi, vaikka sen 7 pisteen hinta tästä yksittäisestä edusta ei ole halpa. Kuitenkin sen tarjoama ylimääräinen lääkepakkaus sekä ylimääräinen veitsi, kirves, houkutussulake ja neljä derringer-laukkua tekevät siitä kannattavan sijoituksen.

Resilienssin kyky helpottaa heräämistä terveydellä osoittautuu hyödylliseksi. Erityinen animaatio herätyksen aikana saa vastustajat usein kohdistamaan alioptimaalisia alueita, kuten raajoja tai vatsaa, ja monet ampuma-aseet eivät pysty saavuttamaan 125 vauriota ilman päälaukausta. Välittömät herätyksen jälkeiset toimet voivat olla vältteleviä tai aggressiivisia, ja ominaisuus mahdollistaa myös turvallisemman herätyksen erilaisten ansojen kautta. Se ei poista riskiä kokonaan, mutta vähentää sitä merkittävästi.

Packmule lisää työkalulaatikoiden ja ruumiiden käyttökelpoisuutta kaksinkertaistamalla niiden tuotetuoton. Tämä voi muuttaa yhden lääkepakkauksen kahdeksi, pesäpommista pesapommiksi ja flashpommiksi ja heittokirveen sekä heittokirveeksi että lääkepakkaukseksi. Kuluvien työkalujen sisällyttäminen viimeisimpiin päivityksiin vahvistaa entisestään ominaisuuden arvoa. Kun useilla tiimin jäsenillä on Packmule hallussaan, yhdestä kuluvasta työkalulaatikosta voi saada neljä tuotetta.

Varmasti tämän ominaisuuden kohokohta on lääkepakkausten lisääntynyt saatavuus.

Vulture mahdollistaa aiemmin ryöstettyjen ruumiiden ryöstelyn, tarjoilun triopelaajille ja opportunistisemmille pelaajille. Kolmikon kohdalla yksi Vulturen valitseva jäsen voi helpottaa esineiden, kuten lääkepakkausten, hankkimista metsästäjien ruumiista. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä triojoukkueille ja rotatyylisille pelaajille, vaikka se ei ehkä sovi pelityyliini.

Asekohtainen (ei tärkeä)

Nämä ominaisuudet on suunnattu enemmän tiettyihin aseisiin, ja yleensä hankin ne samanaikaisesti Medium Priority -ominaisuuksien kanssa.

Fanning on kiistatta yksi pelin huippueduista. Sen hinta on kuitenkin huomattava, ja monet muut pienet slottiaseet voivat ylläpitää valtavaa tehoa sen kanssa tai ilman sitä. Vaikka en pidä sitä kiireellisenä tarpeellisena, pidän sitä usein houkuttelevana sen nautinnollisen pelattavuuden vuoksi. Viputuksen tapaan koputuksen käyttäminen jatkuvan ampumisen sijaan voi parantaa huomattavasti tarkkuutta, varsinkin kun se yhdistetään paikallaan pysymiseen ennen ampumista.

Silent Killer eliminoi kuuluvan latauksen äänen valmisteltaessa kovaa iskua ja poistaa nujakkahyökkäyksiä seuranneen huudon. Vaikka tekoälyviholliset lähettävät edelleen kuoleman ääniä, ne ovat huomattavasti hiljaisempia kuin huutosi. Huudon puuttuminen kätkee sekä tappamismenetelmän että asemasi. Varsinkin latauksen äänen poistaminen valmistautuessaan raskaaseen hyökkäykseen voi osoittautua hyödylliseksi, kun metsästäjiä käytetään aseiden, kuten pommin lansettien tai pistin, kanssa.

Dewclaw heijastaa Assailantin toimintaa, mutta jouselle. Se mahdollistaa työkalun lähitaistelun korvaamisen piirteellä sillä ehdolla, että olet jo varustettu jousella. Se mahdollistaa myös pääsyn pelin ainoaan myrkkytaisteluvaihtoehtoon, vaikka tämän käytännöllisyys onkin kyseenalainen.

Ambidextrous on suhteellisen välttämätön. Akimbo-aseissa on yleensä riittävästi ammuksia vihollisten poistamiseksi ennen kuin ne tarvitsevat uudelleenlatauksen. Vaikka uudelleenlataus tulisikin tarpeelliseksi, se on usein mahdollista tehdä turvallisesti ilman tätä etua. Jos kuitenkin pidät parempana kaksikäyttöisistä aseista, parannettu latausnopeus voi olla edullinen.

Vakaa käsi ja vakaa tähtäys vähentävät asteittain tähtäimen heilahtelua tähtäämisen aikana, mikä helpottaa kohdistamista tietyillä tähtäysaseilla kulmassa pidettäessä. Siitä huolimatta pitkittynyt tähtäys voi tehdä sinusta alttiin yllätyshyökkäyksille odottamattomista suunnista. Kaiken kaikkiaan nämä edut ovat vähemmän tärkeitä kuin Scopesmiths, koska niiltä puuttuu luontainen tilastollinen etu ja ne tekevät kohdistamisesta toisinaan hieman hallittavampaa.

Hundred Hands vahvistaa hieman jousen vahinkoa. En kuitenkaan käytä jousia tarpeeksi laajasti arvioidakseni tämän edun todellista vaikutusta. Jousen perusvaurio on jo huomattavan korkea, joten tämä ominaisuus ei ehkä ole välttämätön.

Matala tärkeys

Nämä ovat ominaisuuksia, joita en todennäköisesti hanki, ja luultavasti korvaisin ne edullisemmilla ominaisuuksilla.

Conduit tarjoaa 5 minuuttia rajoittamatonta kestävyyttä ja täyden terveyden palautuksen joka kerta, kun keräät vihjeen. Täysi parantuminen voi osoittautua hyödylliseksi, kuten lyömällä iskun lihapäästä, kun varmistat sen suojelevan vihjeen, ja kestävyyden lisääminen auttaa kartan läpikäymisessä. Vihjeen nappaaminen pomopesän ulkopuolelta ennen sisääntuloa voi antaa runsaasti aikaa pomon eliminoimiseen rajattomalla kestävyydellä.

Serpent mahdollistaa esineiden, kuten lihapäällä suojatun vihjeen, noudon epävarmoissa tilanteissa ja mahdollistaa epäsuotuisista paikoista sijoittuvien palkkioiden kaukaa käyttämisen. Palkkiot ovat kuitenkin harvoin vartioimattomia, ja haastavat tekoälyt, jotka yleensä ympäröivät vihjeitä, voidaan yleensä käsitellä, ja Conduitin ominaisuudet voivat käsitellä näitä tilanteita muiden vaikutustensa ohella. Tästä syystä löydän tästä edusta harvoin hyötyä.

Vaikka olen kuullut, että Pitcheriä pidetään yhtenä pelin parhaista eduista, minulla on vaikeuksia havaita huomattavia eroja heittoetäisyydissä sen lisäksi, että vertaa kaaria ennen ja jälkeen sen hankinnan. Voi olla, että minulla on jokin näkökohta, jota en ymmärrä.

Blade Seer antaa näkyvyyden heittoveitset, heittokirveet, varsijousen pultit (molemmat koot) ja nuolet pimeässä. Vaikka tämä voi auttaa näiden esineiden noutamisessa, sinun pitäisi yleensä pystyä paikantamaan ne ilman tätä etua. Usein löydät ne tarvittaessa työkalulaatikoista tai ammuslaatikoista.

Ei Paras

Nämä ovat ominaisuuksia, joita minulla on tapana välttää hankkimasta ja yleensä hyvitän, jos saan.

Määritys vähentää hieman viivettä ennen kestävyyden regeneraation alkamista noin yhdellä sekunnilla. Se voi sallia sarjan, jossa vaihdat veitsien heittoon sen jälkeen, kun kestävyys on heikentynyt lähitaisteluhyökkäyksellä, heitetään veitsi ja palataan sitten lähitaisteluun, jossa on tarpeeksi kestävyyttä raskaaseen hyökkäykseen (veitsen heittäminen ei pysäytä kestävyyden palautumista). Kuitenkin pienikin viive tässä prosessissa johtaa tyypillisesti luonnolliseen kestävyyden palautumiseen ilman etua.

Adrenaliini palauttaa kaiken kestävyyden, jos terveytesi on kriittisesti heikko. Jos elvytät ilman Resiliencea, voit ryhtyä nopeasti lähitaisteluhyökkäuksiin, vaikka tämä skenaario on yleensä hyödyllinen.

Beastface vähentää aluetta, jolla ääniloukut laukeavat. Näitä ansoja on kuitenkin usein helppo kiertää, ja vaikka ne laukeaisivat, niiden vaikutus on usein mitätön.

Harakan edut ovat riippuvaisia ​​erittäin erityisistä laukaisuolosuhteista ja tarjoavat ohikiitäviä harrastajia. Kun nostit palkkion merkin, saat uusiutumisen, äärettömän kestävyyden ja myrkkyimmuniteetin kahdeksi minuutiksi. Todennäköisyys, että näitä vaikutuksia vaaditaan pian palkkion saamisen jälkeen, on suhteellisen pieni. Tämän edun edullisin sovellus saattaa sisältää kestävyyden lisäämisen nopeaan pakoon palkkion saavuttamisen jälkeen.

Tomahawk mahdollistaa maailman lähitaistelujen heittämisen kunnioitettavaan vahinkoon. Nykyiset aseesi ovat kuitenkin yleensä käytännöllisempiä, eivätkä ne edellytä maailman lähitaistelua ensin. Tällä edulla näyttää olevan rajallinen käytännöllisyys.

Syöttitarvike mahdollistaa houkuttimien uudelleentoimittamisen ammuslaatikoissa, poislukien syöttisulakkeet. Ollakseni rehellinen, en ole varma kuuluuko blankfire-syöttijä mukaan. Harvoin käytän tätä ominaisuutta.

Nooby

Nämä ominaisuudet voivat auttaa uusia pelaajia merkittävästi, mutta niiden tehokkuus heikkenee tai muuttuu merkityksettömäksi kokemuksen kasvaessa.

Bulletgrubber tarjoaa aseet, jotka menettävät laukauksen uudelleenlatauksen aikana, ja hitaampia latausanimaatioita, jotka säilyttävät käyttämättömän laukauksen. Useimmat tästä ominaisuudesta hyötyvät aseet eivät kuitenkaan todellakaan vaadi sitä, koska ne voidaan ladata uudelleen välittömästi laukauksen jälkeen ilman kustannuksia. Ainoat poikkeukset ovat Bornheim, jossa on runsaasti ammuksia ja poimintanopeus, mikä tekee yhden laukauksen heittämisestä merkityksettömäksi, ja Dolch, joka voi hyötyä tästä ominaisuudesta kohtalaisesti.

Niille, jotka kamppailevat uudelleenlatauksen kanssa ampumisen jälkeen, voit pitää hyökkäyspainiketta painettuna vapauttamatta sitä estääksesi pyöräilyn seuraavalla kierroksella. Tämä antaa runsaasti aikaa painaa uudelleenlatausnäppäintä. On kuitenkin tärkeää, ettet viivyttele pyöräilemättömän ja lataamattoman aseen kanssa. Suorita sen sijaan nopea uudelleenlataus painamalla välittömästi uudelleenlatausnäppäintä.

Gator-jalat lisäävät huomattavasti liikenopeutta vedessä, mikä on arvokas ominaisuus. Sen käyttökelpoisuutta heikentää kuitenkin merkittävästi kyky hypätä veden läpi. Hyppäämällä juuri ennen syvään veteen tuloa ja lähettämällä sitten roskapostia hyppynäppäimelle laskeutuessasi suorittaaksesi toisen hypyn (vältä kolmatta hyppyä), voit säilyttää liikenopeuden laskeutumiseen asti toisen hypyn jälkeen. Tämä tekniikka pätee useimpiin vesistöihin, mikä mahdollistaa jatkuvan nopeuden suuren, ellei koko risteyksen aikana.

Ghoul parantaa tekoälyn tappamista, mikä voi olla erittäin hyödyllistä uudemmille pelaajille, jotka usein absorboivat tekoälyn aiheuttamia vaurioita ja haluavat säilyttää lääkepakkauksia muihin käyttötarkoituksiin. Kuitenkin, kun pelaajat saavat taitoa, tämä ominaisuus menettää vetovoimansa. Vaikka se saattaa toisinaan tarjota parannuksia taistelun puolivälissä tekoälytapojen kautta taistelemalla toista pelaajaa vastaan, sen luotettavuus haalistuu muihin etuihin verrattuna.

Pelileikkeet

Nämä skenaariot on räätälöity mukaansatempaavan sisällön luomiseen YouTube-videoihin.

Tietyissä olosuhteissa voit suorittaa vaikuttavan pelin käyttämällä Dauntlessia sammuttamaan heitetyn, jota ei kypsennetty tarpeeksi kauan räjähtämään ennen puuttumista. Tällaiset tilanteet ovat kuitenkin harvinaisia ​​vaadittujen erityispiirteiden vuoksi: heitetyn on kelpattava pelottomaan käyttöön, heiton ajoituksen on oltava sama, eikä taktiikka yleensä toimi hyvin yleisiä heittoja, kuten flashpommeja tai ilmaräjäytystä varten keitettyä dynamiittia vastaan.

Tällä liikkeellä on myös mahdollisuus deaktivoida omat väärin sijoitetut pommesi, vaikka tähtäystaitosi hiominen voi auttaa sinua välttämään tämän tilanteen.

Poison Sensen avulla voit havaita lähellä olevia myrkyllisiä vihollisia Dark Sightissa. Vaikka vastustajien taputtaminen voi olla nautittavaa ja visuaalisesti houkuttelevaa, tämä ominaisuus kuuluu enemmän uutuuden kuin vakavan strategisen edun piiriin.

laskurit

Näitä strategioita pidetään yleensä jännittämättöminä ja ennustettavina, kuten perinteisten korttipelien vastapelejä. Ne riippuvat tyypillisesti reagoimisesta harvinaisiin vihollistaktiikoihin, ja vastustajien toimien näkyvyyden puute jättää heidät usein tietämättömiksi laskuistasi, mikä johtaa arvauspeliin.

Bulwark väittää vähentävänsä räjähdysvahinkoja, mutta sen käytännön käyttökelpoisuus on usein minimaalista johtuen Bomb Lancen teräspalloammuksista. Tämä etu menettää merkityksensä, koska harvat metsästäjät valitsevat harppuunastrategioita. Sillä saattaa olla enemmän arvoa dynamiittikäyttäjiä vastaan, jos he yleistyvät.

Bloodless vähentää merkittävästi voimakkaan debuffin tehoa - verenvuotoa. Se rajoittaa kaikki käytetyt vuodot "kevyt"-luokkaan, mikä vähentää vaurioita ja nopeuttaa toipumista verenvuotovaikutuksista. Tämä voi osoittautua hyödylliseksi vahinkojen lieventämiseksi ja toipumisaikojen nopeuttamiseksi.

Salveskin hidastaa nopeutta, jolla tuli aiheuttaa vahinkoa. Se saattaa auttaa uusia pelaajia taistelussa Butcheria vastaan ​​ja vähentää tuliaseiden vaikutusta, vaikka tällaisia ​​aseita nähdään harvoin käytännössä.

Mithridatist saattaa kuulostaa oudolta, mutta se lyhentää myrkkyvaikutusten kestoa. Tekoälymyrkytys on kuitenkin harvoin merkittävä uhka, ja metsästäjien myrkytys on harvinaista, eikä sitä usein hyödynnetä aggressiivisesti.

Hornskin osoittautuu tehokkaaksi murinaa ja lähitaisteluaseita, kuten pölyä tai aseen periä käyttäviä metsästäjiä vastaan. Se voi torjua aggressiivista tekoälyä ja lähitaistelua ajavia ihmisvihollisia.

Vigilant parantaa Dark Sightia paljastamalla ansoja, mikä tarjoaa huomattavan hyödyn. Ansojen käyttö pelaajien keskuudessa on kuitenkin satunnaista, ja ennustettava ansojen sijoitus rajoittaa sen potentiaalia. Greyhoundin ohella se kuuluu tämän luettelon arvokkaimpiin etuihin.

Salametsästäjä helpottaa ansojen hiljaista sijoittamista ja aseistariisuntaa. Aseista riisuttujen ansojen käyttäminen syöttinä vihollisten houkuttelemiseksi työntöyn teeskentelemällä häiriötekijöitä on mahdollinen taktiikka.

Greyhound pidentää sprintin kestoa ennen uupumusta, mikä lisää tehokkaasti kestävyyden palautumisnopeutta käytännössä. Vaikka tämä etu ei ole tiukka laskuri, se voi haitata vinttikoiralla varustettuja vastustajia ja rajoittaa heidän kykyään paeta.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Hunt: Showdown opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut Cheggf. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Hunt: Showdown - Kaikki piirteet selitettynä ja tasoitettuna (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6110

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.